Incident tragic la Mitocu Dragomirnei unde un bărbat a fost găsit electrocutat în propria curte


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost alertați, marți, prin intermediul 112 de către o femeie din comuna Mitocu Dragomirnei, care a raportat că fratele său s-a electrocutat în curtea locuinței lor.

Patrula din cadrul Secției de Poliție Burdujeni s-a deplasat imediat la fața locului, unde au identificat apelanta și au găsit cadavrul fratelui acesteia, un bărbat de 65 de ani, care prezenta leziuni specifice electrocutării.

Conform declarațiilor surorii și verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul a tăiat cablul unui polizor unghiular, l-a dezizolat și a legat firele de degetele mari ale mâinilor, după care l-a conectat la un prelungitor alimentat la curent. Se pare că bărbatul, divorțat de aproximativ 5 ani, avea o fiică de 29 de ani și se plângea frecvent de singurătate. De asemenea, era cunoscut ca fiind consumator de alcool.

Un echipaj de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul. Un tehnician criminalist a efectuat cercetarea locului și examinarea sumară a cadavrului, constatând că nu existau urme vizibile de violență pe corp.

Cadavrul a fost ridicat de către lucrătorii Serviciului de Medicină Legală și transportat la SJML Suceava pentru necropsie. Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata. În acest caz s-a întocmit proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de