Un adolescent care a furat mai multe obiecte dintr-o casă se plimba cu bicicleta furată prin fața proprietarului. Acesta a chemat imediat poliția


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați, miercuri seara,  prin 112 de un bărbat care a reclamat  furtul unor bunuri din locuința sa.

Apelantul, care locuiește în Suceava, s-a deplasat miercuri la locuința sa din Pătrăuți, moștenită de la familie, și a observat lipsa mai multor bunuri de uz casnic.

Totodată, păgubitul a ieșit în fața casei și a văzut un tânăr de 15 ani din localitate plimbându-se pe drumul comunal din fața casei sale cu o bicicletă.

Când l-a întrebat pe adolescent despre proveniența bicicletei acesta a recunoscut că a sustras-o din locuința menționată, împreună cu alte bunuri de uz casnic.

Bărbatul a apelat imediat 112, iar o patrulă de poliție din cadrul SPR5 Dărmănești, însoțită de un tehnician criminalist, s-a deplasat la fața locului.

La domiciliul minorului, în curtea locuinței, au fost identificate bunurile furate, inclusiv telefoane mobile. Acestea au fost predate de bunăvoie de către minor și returnate părții vătămate.

Adolescentul a mărturisit că, la sfârșitul lunii iunie 2024, în repetate rânduri, a intrat prin efracție în locuința nelocuită și a sustras mai multe bunuri. În urma acestui incident, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”. Cazul va fi soluționat procedural de lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești.


Intră acum și în grupul de