Un tânăr din Forăști s-a dus cu motocicleta la magazin ca să cumpere de mâncare și s-a ales cu dosar penal. El nu are permis, iar motocicleta nu e înmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Forăști este cercetat penal după ce a fost prins în trafic conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, joi în jurul orelor 09:40, conform Planului de Acțiune întocmit la nivelul SPR 1 Vadu Moldovei, lucrătorii Postului de Poliție Forăști, în timp ce se aflau în fața Primăriei Forăști, au observat în trafic o motocicletă de culoare neagră, care se deplasa pe traseul str. Principală către str. Poliției din Forăști, oprind ulterior în dreptul unei locuințe.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că motocicleta care se deplasa pe traseul mai sus-menționat era condusă de un localnic de 20 de ani, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că respectivul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta marca SUZUKI, nu era înmatriculată sau înregistrată.

Tânărul le-a declarat polițiștilor că s-a deplasat pe motocicletă de la domiciliul său până la magazinul din centrul comunei Forăști, cu scopul de a-și cumpăra alimente, deplasându-se pe o distanță de aproximativ un kilometru.

El a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând valoarea de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.          


Intră acum și în grupul de