Detaliile accidentului cu trei autoturisme de la Vicovu de Sus: Șoferul unui autoturism a adormit la volan și a pătruns pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Șase persoane au fost transportate, duminică după amiaza, la spital după ce au fost implicate într-un accident pe raza orașului Vicovu de Sus.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică în jurul orei 17:19, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza orașului Vicovu de Sus la limita cu satul Straja a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului unde a identificat șoferul unui Volvo, un bărbat din Ulma, șoferul unui Ford, un bărbt din Moldovița, și șoferul unui Volkswagen, un bărbat din Falcău.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că la data de 14.07.2024 în jurul orelor 17:15 șoferul autoturismului Volvo conducea pe strada Calea Bucovinei pe direcția de deplasare sat Straja –oraș Vicovu de Sus, iar pe fondul oboselii a adormit la volanul autotrusimului.

El a pătruns pe contrasens unde intrat în coliziune laterală cu autoturismul Volkswagen Golf, ulterior impactului intrând în coliziune frontală cu autoturismul Ford, cele două autoturisme având direcția de deplasare oraș Vicovu de Sus – sat Straja.

În urma coliziunii a rezultat avarierea celor 3 autoturisme și rănirea ușoară a persoanelor din autoturisme. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul tuturor celor trei conducători auto.


Intră acum și în grupul de