Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști după o agresiune între frați la Stulpicani


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați în noaptea de vineri spre sâmbătă prin 112 de către un bărbat din localitatea Stulpicani cu privire la faptul că a fost agresat de fratele său.

Investigațiile au arătat că reclamantul locuiește singur în comuna Stulpicani în timp ce părinții și fratele său locuiesc în apropiere, împreună cu familia acestuia din urmă.

În noaptea de 20 iulie 2024, în jurul orei 00:30, reclamantul se afla în locuința sa, împreună cu tatăl său. La un moment dat, fratele său a intrat în locuință și l-a agresat fizic. În plus, agresorul a provocat distrugeri lovind o ușă din hol. Având în vedere cele sesizate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, concluzionându-se că există un risc iminent, constatare rezultată din răspunsurile oferite de victimă.

În urma celor constatate, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 20 de metri față de fratele său și de locuința acestuia din satul Stulpicani.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările de către lucrătorii Poliţiei Orașului Frasin pentru comiterea infracțiunilor de „violență în familie”, „violare de domiciliu” și „distrugere”, fapte prevăzute și pedepsite de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin. (1), art. 224 alin. (2), art. 253 alin. (1) din Codul Penal.


Intră acum și în grupul de