Un bărbat a furat banii de la două spălătorii auto de tip self-serivce din Suceava aparținând aceleiași firme


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a furat în noaptea de vineri de sâmbătă banii din cutiile metalice de la două spălătorii auto de tip self-service din Suceava aparținând aceleiași firme.

Poliția Suceava a fost sesizată, sâmbătă după amiaza, prin 112 de un angajat al unei firme sucevene că sâmbătă dimineața între orele 01:55-03:30 un bărbat a forțat cutiile metalice de alimentare cu bani de spălătoriile auto de tip self-service din Suceava situate pe Calea Unirii și strada Bazelor de unde a sustras toate sumele de bani colectate.

Potrivit cercetărilor, un bărbat a mers sâmbătă la ora 01:45 la spălătoria de pe strada Bazelor și folosind o rangă a forțat toate cele 6 cutii metalice de colectare a banilor de unde a sustras diferite sume.

În continuare, cu ajutorul aceluiași obiect metalic a forțat ușa de acces din camera tehnică a spălătoriei, după care s-a deplasat spre panoul metalic din interior unde a forțat ușa metalică de acces de unde a sustras sumele de bani colectate de aparatul de fise.

După aproximativ o oră același autor s-a deplasat la spălătoria aparținând aceluiași administrator pe Calea Unirii și a forțat cele 6 cutii metalice de colectare a banilor de unde a sustras toate sumele încasate.

Valoarea prejudiciului creat a fost estimată la circa 1000 de lei.

În acest caz se fac cercetări pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de