Un copil de patru ani a plecat cu un autobuz TPL în timp ce mama cumpăra medicamente. Șoferul a anunțat situația la 112


Intră acum și în grupul de

Un copil de patru ani a fost găsit într-un autobuz TPL neînsoțit, iar imediat ce și-a dat seama de situație șoferul a sunat la 112.

Șoferul TPL a constatat în proximitatea Iulius Mall că în autobuz se află un copil în vârstă de aproximativ 4 ani, fără însoțitor, fapt care l-a determinat să sune la 112.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 12.45, în mijlocul de transport în comun a fost depistat un copil care a relatat verbal faptul că s-a urcat din zona Orizont într-un autobuz, în timp ce mama lui cumpăra niște medicamente la o farmacie din zonă.

Imediat o echipă suplimentară de poliție s-a deplasat în zona în zona Orizont, unde a fost identificată mama copilului, vizibil dezorientată, care își căuta fiul.

Polițiștii au preluat femeia și i-au explicat că minorul se află în siguranță, în custodia unui alt echipaj de poliție. Aceasta a relatat verbal că a intrat într-o farmacie pentru a achiziționa medicamente, iar într-o clipă de neatenție copilul a dispărut.

Copilul a fost reîncredințat mamei sale, iar în prezența mamei și în urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că minorul nu prezintă urme vizibile de violență și nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

Mama a fost avertizată verbal cu privire la modul de supraveghere a minorului.


Intră acum și în grupul de