Un tânăr din Vicovu de Sus a fost rănit după ce șoferul mașinii în care se afla a derapat și a lovit un copac la Frătăuții Noi


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Vicovu de Sus a fost rănit, duminică seara, într-un accident rutier produs la Frătăuții Noi.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un tânăr de 26 de ani din Vicovu de Sus conducea un autoturism SSANGYONG, pe DJ291 A pe raza localității Frătăuții Noi, din direcția localității Costișa către centru localității Frătăuții Noi, iar ca și pasager pe locul din dreapta față se afla un tânăr de 22 de ani tot din Vicovu de Sus.

La un moment dat într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune laterală dreapta cu un arbore din partea stângă a sensului său de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autovehiculului implicat și vătămarea corporală a tânărului de 22 de ani care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu observație fracură gleznă stânga – rănit ușor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Din primele verificări, rezultă faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține șoferului care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.


Intră acum și în grupul de