Un șofer fără permis a provocat un accident cu trei autoturisme la Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

Un șofer fără permis a provocat, joi după amiaza, un accident în care au fost implicate trei autovehicule la Vicovu de Jos.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi, în jurul orei 17:50, un tânăr de 21 de ani din Voitinel conducea un autoturism Jaguar cu număr provizoriu,  în direcția DN 2H – Vicovu de Jos și a oprit în spatele unui autoturism BMW, care era oprit regulamentar pe partea carosabilă, de pe strada Câmpului pentru a acorda prioritate unui autoturism care circula din sens opus.

În acel moment, autoturismul Jaguar a fost acroșat în partea din spate de un autoturismMercedes Benz condus de un localnic care circula în aceeași direcție de deplasare, iar autoturismul Jaguar a ricoșat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism AUDI, condus regulamentar de o tânără de 24 de ani care circula pe DC 47B, dinspre DN 2H spre Vicovu de Jos.

Din verificări s-a stabilit că șoferul autoturismului Mercedes Benz nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a stabilit că șoferii celorlalte două autoturisme implicate au suferit leziuni ușoare fără a necesita internare.

La fața locului, șoferul autoturismului Jaguar a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate la Spitalul Municipal Rădăuți două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea șoferița implicată a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, la Spitalul Municipal Rădăuți fiindu-i recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar de urmărire penală, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de