Proprietarul unui magazin din Grănicești reclamat pentru furt după ce a reținut un moped în contul unei datorii


Intră acum și în grupul de

În seara zilei de vineri, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Grănicești, sat Slobozia Sucevei, care a raportat că i-a fost luat mopedul de către o altă persoană.

Conform cercetărilor efectuate de poliție, s-a stabilit că apelantul, un bărbat care își achiziționase recent un moped marca Kymco de la fratele său, s-a deplasat în cursul zilei de vineri la un magazin din satul Slobozia Sucevei pentru a cumpăra țigări.

În timpul vizitei la magazin, proprietarul acestuia, având o presupusă datorie de încasat de la apelant a reținut mopedul în încercarea de a forța plata sumei respective. Mopedul a fost parcat într-o hală a gospodăriei proprietarului magazinului, iar acesta a refuzat să-l restituie chiar și în prezența echipajului de poliție care s-a deplasat la fața locului.

În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „furt”. Ancheta este în desfășurare pentru clarificarea circumstanțelor și soluționarea conflictului.


Intră acum și în grupul de