Detaliile accidentului cu cinci răniți de la Rădăuți: O șoferiță nu a respectat semnul cedează trecere și a intrat cu mașina într-un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Două femei și trei copii cu vârste de 9 luni, patru ani și șapte ani, au suferit răni, sâmbătă, într-un accident rutier produs la Rădăuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, la ora 12.57, o femeie de 39 de ani din Bacău a condus un autoturism Opel, pe DN 2H în afara municipiului Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre  Gălănești spre DN Centura Rădăuți.

Când a ajuns la intrarea pe DN CRD, a pătruns pe banda de virare spre stânga, spre DN CRD, însă nu a respectat semnificația marcajului de pe banda de deplasare, respectiv „cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen condus de către o femeie de 42 de ani din comuna Vicovu de Jos care circula regulamentar dinspre Rădăuți spre Gălănești.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismelor cât și vătămarea corporală ușoară a lui șoferiței și a unei femei din VW, dar și a trei copii cu vârste de 7 ani, patru ani și 9 luni.

Conducătoarele autoturismelor au fost testate cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, apoi acestora li s-a recoltat o probă biologică de sânge la Spitalul Județean Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de