Doi răniți după ce o șoferiță s-a răsturnat cu autoturismul la Cumpărătura


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, duminică dimineața, într-un accident rutier produs pe raza localității Cumpărătura.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața, la ora 05.45, o tânără de 29 de ani din comuna Ipotești conducea un autoturism Volvo S40 pe D.N.2 în interiorul localităţii Cumpărătura, având direcția de deplasare dinspre Fălticeni spre Suceava.

Din motive încă necunoscute șoferița a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă întrând în șanțul din dreapta direcției sale de mers, după care autoturismul s-a răsturnat pe cupolă pe partea carosabilă.

 Polițiștii au procedat la testarea conducătoarei auto cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ, ulterior a fost condusă la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma impactului, a șoferiței care a fost transportată la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu: contuzionată ușor accident rutier și a pasagerului de pe scaunul din dreapta faţă în autoturismul marca Volvo, care a fost transportat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu: TCF cu escoriaţii faciale, traumatism toraco-abdominal.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de