Un șofer în vârstă de 77 de ani din Drăgoiești rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe cupolă


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 16:26, pe DJ 209C după ce un șofer în vârstă de 77 de ani, din Drăgoiești, a pierdut controlul autoturismului său, un VW Bora, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga.

Potrivit anchetei polițiștilor, în timp ce șoferul se deplasa din direcția Berchișești către Măzănăiești, vehiculul a părăsit inițial partea carosabilă pe partea dreaptă, iar după o redresare, a intrat pe contrasens și a ieșit din nou în afara drumului, de această dată pe partea stângă. Autoturismul s-a izbit violent de un mal de pământ și s-a răsturnat pe cupolă, oprindu-se pe sensul de mers Măzănăiești către Berchișești.

În urma impactului, șoferul a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Medicii i-au diagnosticat o contuzie la umăr și la coloana cervicală.

Polițiștii de la SPR 10 Gura Humorului au testat conducătorul auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate mostre biologice pentru a stabili alcoolemia.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de