Detaliile accidentului cu doi răniți de la Ciocănești: Șoferul a adormit la volan și s-a răsturnat cu mașina


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, luni după amiaza, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ciocănești.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, la ora 14.25, un bărbat de 63 de ani din Sighetu Marmației a condus un autoturism NISSAN pe D.N. 18, în comuna Ciocănești, circulând din direcţia Iacobeni către Borșa.

Când a ajuns într-o curbă la stânga, a adormit la volan, a pierdut controlul și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un gard, după care s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a conducătorului autoturismului și a ocupantei locului dreapta față a acestuia.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul autoturismului a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Vatra Dornei și ulterior transferat la UPU Suceava unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „suspect fractură gambă dreapta; accident rutier”.

Pasagera din dreapta față a fost transportată cu ambulanța la Spitalul  Vatra Dornei și ulterior transferată la UPU Suceava, i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism bazin și coloană lombarăc; accident rutier;  pasager dreapta”

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de ,,vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de