Un bărbat din Arbore a trasat o trecere de pietoni pe un drum județean. El a spus că a făcut-o la beție considerând că e amuzant


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Poliției Orașului Solca s-au sesizat din oficiu, miercuri seara, ca urmare a vizualizării unui clip video apărut în spațiul on-line cu privire la o bărbat care trasa linii paralele cu axul drumului pe partea carosabilă a drumului județean 178 din localitatea Arbore, linii ce arată similar unui marcaj pietonal.

Foto simbol

În urma deplasării la fața locului s-a constatat că aspectele vizualizate se confirmă, constând în aceea că pe partea carosabilă a drumului județean 178, au fost identificate un număr de 8 linii trasate paralele cu axul drumului, de culoare albă, care coincide cu marcajul rutier ce semnifică o trecere pentru accesul pietonal, de natură de a induce în eroare ori de a îngreuna traficul rutier.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că miercuri, în jurul orelor 19:00, un bărbat în vârstă de 44 ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a trasat, folosind un trafalet, mai multe linii paralele de var pe partea carosabilă a drumului județean 178 din localitatea Arbore, care împreună arată similar unui marcaj pietonal.

Bărbatul a fost identificat pe raza localității Arbore, ocazie cu care fiind întrebat cu privire la aceste aspecte a declarat verbal faptul că a trasat acele linii care semnifică o trecere de pietoni într-un moment de beție și întrucât i s-a părut amuzant.

În acest caz s-a întocmit dosarpenal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „Împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice” faptă prev. de art. 339, alin. 1 din Codul penal, dosar penal ce urmează a fi soluționat de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Arbore.


Intră acum și în grupul de