Detaliile accidentului cu doi răniți de la Plopeni: Șoferul unui autoturism a adormit la volan și a pătruns pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, joi după amiaza, pe DN 29 în localitatea Plopeni într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi, în jurul orei 14:50, un bărbat a condus un autoturism Volkswagen Golf, pe D.N. 29, în interiorul localității Plopeni dinspre Dumbrăveni spre Suceava.

După zona unei curbe la drepta șoferul a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Fiat Ducato care circula din direcția opusă.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a șoferului VW și a unui pasager aflat în interiorul autoutilitarei Fiat Ducato.

Cele două persoane vătămate, au fost transportate de către echipajele a două autospeciale ale Ambulanței, la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Acestora li s-au  prelevat câte o mostră biologică de sânge, la interval de o oră, necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost dispusă începerea urmării penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca pe parcursul cercetărilor urmărirea penală să fie extinsă/schimbată ca urmare a constatării comiterii unor noi fapte.


Intră acum și în grupul de