Fetiță de doi ani la spital după ce a fost lovită de un autoturism la Corocăiești. Copilul s-a desprins de mamă ca să ajungă mai repede la bunica


Intră acum și în grupul de

O fetiță de doi ani din Corocăiești a fost rănită, joi după amiaza, într-un accident rutier pe un drum comunal.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, joi, la ora 16:10, un tânăr de 29 de ani din Suceava a condus un autoturism  Volvo pe DC 66, în Corocăiești, comuna Verești dinspre Hancea spre Bursuceni.

Când a ajuns în zona unui imobil a surprins și accidentat o fetiță de doi ani din satul Corocăiești care s-a angajat în traversarea drumului de pe podețul ce face accesul în curtea unui imobil spre podețul ce asigură accesul la un imobil de pe partea cealaltă a drumului comunal DC 66.

Fetița s-a angajat, în calitate de pieton, în traversarea drumului comunal prin loc nepermis și fără să se asigure.

Ea se afla împreună cu mama sa, dar într-un moment de neatenție a acesteia s-a angajat în traversarea drumului cu intenția de a se duce la bunica sa ce se afla în curtea imobilului de peste drum.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Fata a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava – U.P.U. de către un echipaj de ambulanță sosit la fața locului. După consultaţiile medicale, victimei i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie coloană dorso-lombară, contuzie toraco-abdominală”. Aceasta a rămas în continuare la spital pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Conducătorul auto implicat în accident a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acestuia i s-au prelevat și mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de