Detaliile accidentului dintre Păltinoasa și Ilișești: Un tânăr șofer a pierdut controlul autoutilitarei și s-a răsturnat pe spațiul verde


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din comuna Ciprian Porumbescu au fost răniți, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 17 între Ilișești și Păltinoasa.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, la ora 11.25, un tânăr de 18 ani din comuna Ciprian Porumbescu, a condus un autoturism Renault pe DN 17, dinspre oraşul Gura Humorului către Stroieşti, a pierdut controlul volanului ocazie cu care a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat, autoturismul fiind identificat pe spaţiul verde.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a șoferului și a pasagerului dreapta faţă fiind identificat ca fiind un tânăr de 19 ani din comuna Ciprian Porumbescu fiind  diagnosticat cu „, traumatism toraco-abdominal, epistaxis anterior bilateral oprit spontan”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,  acesta fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de