Detaliile accidentului cu un rănit de la Ilișești: Din cauza vitezei  șoferul a derapat și s-a răsturnat în afara șoselei


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, duminică, într-un accident rutier produs în zona Cabanei Ilișești.

Potrivit datelor din anchetă, duminică în jurul orei 9:15, un bărbat de 54 de ani din comuna botoșăneană Șendriceni, conducea un autoturism FORD KUGA pe DN 17, din direcția Păltinoasa spre Ilișești.

Ajuns  în zona ”Cabana Ilișești”, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat o viteză corespunzătoare la condițiile de drum umed,  a intrat în derapaj,  a intrat în coliziune cu un indicator rutier și o bucată de parapet din lemn, după care s-a răsturnat pe spațiul verde, în afara părții carosabile pe partea dreaptă.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la U.P.U. – Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma investigaţiilor medicale a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier, tcc fără p.c., contuzie toraco-abdominală, escoriații”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de