Un tânăr și-a umplut coșul cu produse de toate felurile dintr-un hypermarket din Suceava și a încercat să treacă de case fără să mai plătească


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, duminică după amiaza, de agentul de pază al unui hypermarket situat pe strada Calea Unirii, cu privire la un incident de furt.

Echipajul Biroului Ordine Publică, dirijat la fața locului, a identificat un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în camera destinată personalului de pază.

Acesta a fost depistat sustrăgând bunuri din mai multe raioane ale magazinului, inclusiv produse alimentare, băuturi carbogazoase, produse industriale și cosmetice, în valoare totală de 731,08 lei.

Conform anchetei, la ora 15:25, suspectul s-a prezentat la casele de marcat tip Self Pay, unde a scanat și achitat doar produse în valoare de 17,77 lei. Restul produselor, în valoare de 731,08 lei, nu au fost scanate și achitate, fiind ascunse în coșul de cumpărături. După ce a trecut de casele de marcat fără a achita aceste produse, a fost oprit de personalul magazinului.

Prejudiciul de 731,08 lei a fost recuperat în totalitate.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde a fost întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante de furt. Cazul va fi soluționat procedural de lucrătorii Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de