Detaliile accidentului cu opt răniți de la Cumpărătura: Un șofer nu a acordat prioritate unui autoturism la intersecția dintre E 85 și DC 70 A


Intră acum și în grupul de

Opt persoane au fost rănite, luni după amiaza, într-un accident produs la Cumpărătura într-o intersecție între drumul european E 85 și drumul comunal DC 70 A.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, luni, în jurul orelor 17:40, un bărbat de 49 de ani din municipiul Baia Mare, conducea un autoturism VOLKSWAGEN SHARAN pe DN 2,  la intersecția cu DC 70A, din direcția municipiului Suceava spre satul Cumpărătura, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului VOLKSWAGEN TAIGO,  condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Bunești care se deplasa regulamentar din direcția  Cumpărătura spre Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul VOLKSWAGEN SHARAN a fost proiectat cu partea lateral-spate într-un autoturism VOLVO V90, condus de un bărbat de 40 de ani din Fălticeni care se afla oprit pe DC 70A pentru a pătrunde în DN 2.

 În urma impactului dintre cele trei autoturisme, a rezultat vătămarea corporală ușoară a 8 persoane, care au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale, fără a necesita internare.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de