Explozia din rulota de la Crucea: Doi cetățeni maghiari au suferit arsuri severe la față și mâini


Intră acum și în grupul de

Doi cetățeni maghiari au fost transportați, marți, la UPU Suceava cu arsuri la față și mâini după ce în rulota pe care o parcaseră la Crucea a explodat butelia de voiaj.

Potrivit anchetei polițiștilor, autorulota marca Ssangyong se afla amplasată pe terenul de fotbal din satul Satu Mare, comuna Crucea,  fiind înmatriculată în Ungaria, iar în interior se aflau două persoane de naționalitate maghiară.

Totodată, s-a stabilit că în cursul dimineții de marți, în jurul orei 07.15, a avut loc o explozie în interiorul rulotei, cauzată de o acumulare de gaze de la un aparat de gătit, explozie neurmată de incendiu, astfel că echipajul de pompieri sosit la fața locului, a întreprins doar măsuri de monitorizare a zonei, fără a interveni cu autospecialele de stingere a incendiilor.

În urma producerii exploziei cei doi cetățeni maghiari, F. Laszlo și F. Csilla au suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor, fiind transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru evaluare medicală, iar suflul exploziei a provocat distrugeri de bunuri în interiorul rulotei.

Bărbatul rănit care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul mun.Vatra Dornei, i s-a stabilit următorul diagnostic: arsură termică grad ½ pe suprafața corpului de aproximativ 25% prin explozia unei butelii, fiind transferat la U.P.U. Suceava. Femeia rănită, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: arsură termică grad ½ pe suprafața corpului de aproximativ 45% prin explozia unei butelii, fiind transferată la U.P.U. Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Crucea.


Intră acum și în grupul de