Un copil pe bicicletă a fost rănit în Baia după ce a fost lovit de motociclete conduse ilegal


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată, miercuri, în jurul orei 18:26,  printr-un apel la 112 cu privire la un accident rutier petrecut în comuna Baia. O femeie a reclamat că un copil aflat în plasament a fost acroșat de un grup de motocicliști în timp ce traversa pe o trecere de pietoni.

Conform primelor cercetări, un băiat de 11 ani, aflat în plasament la apelantă, încerca să traverseze pe bicicletă drumul județean DJ209H în centrul localității Baia, moment în care a fost lovit de două motociclete. Minorul a suferit leziuni minore și a reușit să se deplaseze singur acasă.

Poliția a identificat doi tineri implicați în accident. Primul, un tânăr de 23 de ani, a fost găsit în jurul orei 20:30 și s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere și conducea o motocicletă neînmatriculată de tip „enduro”. Al doilea motociclist, un tânăr de 21 de ani, a fost identificat la scurt timp și, de asemenea, conducea o motocicletă neînmatriculată, având permis de conducere doar pentru alte categorii.

După producerea accidentului, ambii motocicliști au părăsit locul incidentului fără a anunța poliția. Minorul a fost transportat la spitalul din Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plăgi escoriative” și transferat la UPU Suceava pentru îngrijiri suplimentare.

În urma investigațiilor, poliția a deschis un dosar penal pentru mai multe infracțiuni, inclusiv „vătămare corporală din culpă,” „părăsirea locului accidentului,” „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.


Intră acum și în grupul de