Un bărbat beat și fără permis a intrat cu mașina în șanț la Ostra și a părăsit locul accidentului ieșind prin portbagaj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din Ostra este cercetat penal după ce a condus beat și fără permis un autoturism cu care a intrat într-un șanț.

Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112, joi după amiaza, că pe DJ 177A la ieșire din localitatea Ostra spre Tarnița a avut loc un accident de circulație, iar șoferul nu poate ieși din mașină.

Polițiștii s-au deplasat la locul producerii accidentului, respectiv pe DJ 177A,  la ieșire din localitatea Ostra, spre Tarnița, ocazie cu care pe  partea dreptă, într-un șanț a fost identificat un autoturism Ford Focus răsturnat, iar în interior nu se afla nici o persoană. Din dicuțiile purtate cu apelanta care se afla la fața locului a reieșit faptul că șoferul autoturismului a ieșit  din autoturism, prin portbagaj, și a părăsit locul accidentului.

Ulterior, împreună cu  polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier  Gura Humolrului s-au efectuat verificări pentru identificarea șoferului autoturismului, și a eventualelor victime. Din verificările efectuate a reieșit faptul că autoturismul în cauză aparține unui bărbat de 40 de ani din Ostra care a și fost cel care l-a condus.

Polițiștii l-au identificat pe proprietar în centrul localității Ostra, iar acesta  a declarat faptul că el este persoana care a condus autoturismul Ford Focus și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. El  a fost testat cu aparatul etilometru, iar rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, în urma consințământului dat, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.


Intră acum și în grupul de