Un pasionat de motociclete și ATV-uri din Dumbrăveni a fost găsit cu răni după ce a căzut de pe ATV


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a căzut de pe un ATV a fost găsit, joi după amiaza, pe câmpul din extravilanul localității Plopeni.

Potrivit anchetei polițiștilor că pe o pajiște din extravilanul localității Plopeni un bărbat a identificat un ATV, iar lângă acesta la o distanță de aproximativ doi metri un bărbat.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoana în cauză este din Dumbrăveni, iar din discuțiile purtate cu un prieten de familie cu persoana vătămată, s-a stabilit faptul că acesta în trecut a mai avut astfel de incidente în urma cărora a suferit mai multe leziuni.

Mai mult, bărbatul este cunoscut de familie și prieteni apropiați ca fiind pasionat de plimbările cu atv-ul și cu motocicletele.

În urma căzăturii respectivul a suferit leziuni la nivelul capului, respectiv traumatism cranio-cerebral prin cădere și o excoriație la nivelul spatelui, fiind conștient.

Acesta a fost preluat de un echipaj al ambulanței, care l-a transportat la Secția U.P.U, a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în vederea examinării de specialitate. Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu a condus ATV-ul pe drumurile publice.

În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de