Doi bărbați care l-au bătut pe paznicul din stația CFR Dornești și au furat aproape o tonă de motorină au fost arestați


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a informat vineri, că doi suspecți au fost arestați preventiv pentru tâlhărie calificată.

Potrivit sursei citate, procurorul de caz a dispus, joi, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații B.R. și C.I.C. pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Conform anchetei, la data de 5 august 2024, în jurul orei 21:00, cei doi inculpați, aflați în stația CFR Dornești, l-au agresat fizic pe agentul de pază M.S., care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Inculpații l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului, după care au furat dintr-un vagon de marfă 783 kg de motorină.

În urma incidentului, procurorul de caz a dispus reținerea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 8 august 2024 până la data de 9 august 2024. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a propus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus arestarea preventivă a acestora începând cu data de 9 august 2024 până la data de 7 septembrie 2024.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de