Un tânăr a provocat un accident și s-a rănit după ce a încercat acrobații cu motocicleta la Cajvana. El nu are permis, iar motocicleta este radiată din circulație


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați, sâmbătă după amiaza, cu privire la un accident rutier produs în orașul Cajvana soldat cu o victimă.

Echipa operativă s-a deplasat imediat la fața locului, unde s-a constatat că, în jurul orei 16:50, un tânăr din Cajvana, aflat la ghidonul unei motociclete Yamaha fără plăcuță de înmatriculare, a pierdut controlul vehiculului în timp ce efectua manevre riscante. Motocicleta, ridicată pe roata din spate, s-a dezechilibrat, iar conducătorul a căzut pe carosabil. Ulterior, motocicleta a continuat să ruleze aproximativ 5 metri și a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen staționat pe partea dreaptă a străzii.

În urma incidentului, motociclistul a suferit răni ușoare, fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu luxație la piciorul drept. Testarea cu aparatul etilotest a indicat că acesta nu consumase alcool, dar au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Verificările poliției au relevat faptul că motocicleta Yamaha nu era înmatriculată, fiind radiată din circulație din data de 26 februarie 2024. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru categoria de vehicule corespunzătoare motocicletei. În plus, în urma discuțiilor cu tatăl motociclistului, a reieșit că acesta i-a încredințat vehiculul fiului său pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși acesta nu avea permis.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale pentru „vătămare corporală din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform articolelor 196, 334 și 335 din Codul Penal.


Intră acum și în grupul de