Detaliile accidentului de la Vadu Moldovei: Șoferul a intrat în stop cardio-respirator înainte de impact și a fost resuscitat și salvat de echipajul SMURD


Intră acum și în grupul de

Un șofer care a suferit un stop cardio respirator în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 E în Vadu Moldovei a provocat un accident și a fost resuscitat de echipajul SMURD sosit la fața locului.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă dimineața în jurul orei 8:10 un bărbat conducea un autoturism Volskwagen pe DN2 pe raza localității Vadu Moldovei, pe direcția Vadu Moldovei-Drăgușeni și a suferit un stop cardio respirator. El  a pierdut controlul direcției e mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul BMW  oprit la marginea părții carosabile din partea dreaptă a drumului.

Șoferul VW a fost resuscitat de către lucrătorii din cadrul SMURD, fiind stabilizat și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava. Acestuia i s-a stabilit diagnosticul de „stop cardio respirator prin fibrilație ventriculară”.       

În autovehiculul Volkswagen pe locul din dreapta față se afla soția șoferului care nu a suferit leziuni și care a relaltat faptul că soțului său i s-a făcut rău înainte de impact. La momentul impactului, în habitaclul autovehicului marca BMW nu se afla nicio persoană.

În acest caz s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de