Detaliile accidentului cu cinci răniți de la Cornu Luncii: Un șofer a virat stânga fără să acorde prioritate


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe raza localității Cornu Luncii.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orei 08.30, un bărbat de 45 de ani din comuna Horodniceni conducea un autovehicul Citroen pe DN2E Cornu Luncii spre Gura Humorului.

Când a ajuns în zona bisericii din localitate acesta a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate unui autovehicul VW Golf care se deplasa regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. După impact autovehiculul VW Golf a fost proiectat într-un autovehicul Ford parcat în afara părții carosabile, pe sensul de deplasare Gura Humorului-Cornu Luncii.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 18 ani din comuna Capu Câmpului, pasager pe bancheta din spate al autovechiculului Volkswagen și șoferului din Citroen, dar și a unei pasagere de 42 de ani și a doi minori de 16 și 7 ani din Citroen.

Toate cele cinci victime au fost transportate la Spitalul Municipal Fălticeni cu traumatisme și fracturi, fiind transferați la SCJU Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru rezultatele fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferului VW și negativ pentru șoferul Citroen,  fiindu-le recoltate probe biologice de sânge la Spitalul Fălticeni.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de