Un bărbat din Brodina, beat și fără permis, s-a oprit cu mașina în gardul unei locuințe


Intră acum și în grupul de

Patrula de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, a fost sesizată, duminică seara în jurul orei 22:00, prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Falcău din comuna Brodina un autoturism a intrat în gardul unei locuințe.

Cu ocazia sesizării, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului unde au identificat un autoturism Mercedes-Benz cu numărul de înmatriculare specific statului Italia, având ITP și RCA valabile, ce prezenta avarii în partea din față, rezultate în urma acroșării gardului din tablă a imobilului de pe strada Fabricii din satul Falcău, comuna Brodina.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 48 de ani domiciliat în comuna Brodina, satul Falcău.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

După primirea buletinului de analiză toxicologică, în funcție de rezultat, se va lua legătura cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea dispunerii măsurilor preventive.

De asemenea, în urma interogării bazelor de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de