Un șofer care a avut un episod de pierdere a cunoștinței a lovit patru autovehicule pe strada Bistriței din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un șofer sucevean a lovit, luni, patru autovehicule de pe strada Bistriței din Suceava.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un bărbat a condus luni, în jurul orei 15:05, un autoturism Dacia Logan pe strada Bistriței din Suceava din direcția bld.1 Decembrie 1918 către str. Slătioarei.

La un moment dat acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un autoturism Audi și apoi un autoturism Mercedes-Benz  care se aflau parcate, iar ulterior a acroșat un autoturism Volkswagen Passat, condus de un localnic după care a pătruns pe sensul opus de deplasare și a acroșat un autoturism Opel, care se afla parcat.

În urma evenimentului rutier șoferul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Suceava, acesta fiind diagnosticat cu “ pierderea cunoștinței ” fiind și cunoscut cu istoric epileptic.

Acesta, dar și conducătorul autoturismului Volkswagen Passat au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de