Un bărbat a fost găsit mort în bazinul de acumulare al microhidrocentralei electrice din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost găsit mort, marți seara, în bazinul de acumulare al microhidrocentralei electrice situată în Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, marți seara în jurul orei 21:00, o femeie din Câmpulung Moldovenesc își aduna păsarile de curte ce au fost lasate libere în zona bazinului de acumulare al microhidocentralei electrice situat pe strada Ion Slavici din localitate, a observat o siluetă asemănătoare cu un corp uman, căzută în bazinul de acumulare, cu fața poziționată înspre apă, fără a prezenta semne vitale.

Femeia i-a spus fiului ei cele văzute, iar acesta a sunat la 112.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Câmpulung Moldovenesc care a procedat la scoaterea din apă a cadavrului ocazie cu care s-a stabilit că e vorba de un localnic care locuia fără forme legale la locuința unui bărbat ce se afla la o distanță de circa 500 metri de locul în care a fost identificat.

Totodată din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că ultima data bărbatul a fost văzut în data de 12.08.2024 în jurul orelor 07:00.

Mai mulți martori au declarat faptul că bărbatul era consumator înrăit de băuturi alcolice și nu avea un program fix, plecând frecvent de la domiciliu fără să anunțe. Din verificări s-a mai stabilit că acesta avea probleme de sănătate, ultima dată fiind adus de ambulanță la UPU din cadrul Spitalului Câmpulung Moldovenesc la data de 07.08.2024 cu boli pulmonare iar totodată acesta avea deficiențe de vedere.

În acest caz urmează să fie efectuată expertiza medico-legală fiind deschis un dosar penal.


Intră acum și în grupul de