Tânărul care a furat banii de la spălătorii auto tip selfwash din Suceava a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care este acuzat de 11 furturi comise la spălătoriile auto de tip „selfwash” din municipiul Suceava a fost arestat preventiv.

Potrivit Poliției Județene Suceava, tânărul este acuzat că în perioada 13 iulie – 10 august 2024 a sustras sume de bani prin forțarea ușilor metalice ale cutiilor de încasări ale spălătoriilor auto de tip self-wash din municipiul Suceava.

Pe 12 august 2024, poliția a dispus continuarea urmăririi penale împotriva suspectului, sub acuzația de 11 infracțiuni de furt calificat și o tentativă de furt calificat. Ulterior, la data de 13 august 2024, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Suceava.

Suspectul a fost transferat în Centrul de Rețineri și Arest Preventiv al IPJ Bistrița, iar cercetările continuă, urmând ca autoritățile să dispună măsurile procedurale necesare în acest caz.

Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă un tânăr a fost depistat de jandarmii suceveni în timp ce spărgea un cititor de bancnote al unei spălătorii auto de tip „self wash”.

La observarea mașinii de jandarmi, acesta a fugit într-o zonă cu vegetație înaltă, însă și-a lăsat în urmă sacoșa și cagula cu care și-a acoperit fața.

După căutări amănunțite în zonă și datorită promptitudinii jandarmilor, tânărul a fost prins, imobilizat și predat lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de