Unui bărbat din Arbore i-a căzut un coș de fum în cap când lucra la acoperișul unei case din Marginea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Arbore a ajuns la spital cu răni după ce, miercuri după amiaza, i-a căzut un horn în cap.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un bărbat din Marginea dorea să efectueze lucrări de construcție a acoperișului casei și a luat legătura cu un bărbat din comuna Arbore căruia i-a solicitat să îl ajute cu efectuarea lucrării.

Astfel, miercuri dimineața, bărbatul din Arbore împreună cu un ajutor s-au deplasat la domiciliul celui din comuna Marginea pentru a-l ajuta la construcția acoperișului locuinței.

 În jurul orelor 13.55, în momentul în care turna centura acoperișului, bărbatul a fost surprins de căderea coșului de fum care l-a lovit în zona capului cauzându-i leziuni.

Ajutorul lui a sunat imediat la 112 solicitând deplasarea poliției și ambulanței la fața locului.

La momentul deplasării la fața locului rănitul era conștient, dar nu a putut colabora cu lucrătorii de poliție din cauza leziunilor suferite și a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de