Accidentul cu doi rănți de la Voitinel a fost provocat de un tânăr fără permis care a plecat de la fața locului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Voitinel este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus fără permis un autoturism și a provocat un accident cu doi răniți.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, joi, în jurul orei 15:00, un tânăr din în vârstă de 20 ani, conducea un autoturism AUDI înmatriculat în Marea Britanie pe un drum comunal neclasificat din Voitinel în direcția comunei Vicovu de Jos.

În momentul în care a ajuns într-o curbă ușor spre dreapta, în pantă,  nu a adaptat viteza la condițiile de vizibilitate redusă și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen care se deplasa din sens opus, condus regulamentar de un bărbat din Vicovu de Jos.

După accident șoferul a părăsit locul accidentului, pe jos, abandonând autoturismul la locul accidentului, fiind identificat la locuința unui alt localnic care fusese și el în mașină.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate în bazele naționale ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul care a condus mașina nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea atât a conducătorului auto cât și a pasagerului de pe locul din dreapta față a autoturismului marca Volkswagen Golf, fiind transportați la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate la Spitalul Municipal Rădăuți  probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia” .


Intră acum și în grupul de