Un conflict între două vecine din Suceava a degenerat în violență fizică


Intră acum și în grupul de

La data de 16 august 2024, la ora 17:01, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin apelul de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că a fost agresată de vecina sa,  în vârstă de 46 de ani, tot din Suceava.

Conform cercetărilor efectuate, femeia de 36 de ani a declarat că în jurul orei 16:45, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost vizitată de vecina sa, o femeie de 46 de ani, care i-a reproșat volumul ridicat al muzicii din apartament.

În timpul discuției, vecina a început să o filmeze cu telefonul mobil, ceea ce a deranjat-o pe femeia de 36 de ani. Mai mult, deranjată de reproșuri și de faptul că era filmată, femeia de 36 de ani a lovit-o pe vecină cu palma peste mâna în care aceasta ținea telefonul, ceea ce a dus la dezechilibrarea și căderea acesteia pe scări, fără a suferi leziuni.

Conflictul a escaladat, iar femeia de 46 de ani a reacționat agresiv, lovind-o pe cealaltă cu telefonul, provocându-i o echimoză. În urma incidentului, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliția a întocmit un proces verbal de constatare, iar cercetările continuă sub coordonarea Secției de Poliție Burdujeni, compartimentul Proximitate, pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”

.


Intră acum și în grupul de