Livrator din Suceava înșelat de un fals client cu suma de 720 lei


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, vineri după amiaza, de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Suceava, cu privire la faptul că a fost victima unei înșelăciuni, în urma căreia a trimis suma de 720 lei unei persoane necunoscute.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul lucrează ca livrator pentru un restaurant din centrul municipiului Suceava.

În jurul orei 15:45, în timp ce se deplasa spre strada Aleea Dumbrăvii pentru a livra o comandă, a fost contactat de către așa-zisul client, care i-a cerut să oprească la un magazin pentru a cumpăra un pachet de țigări.

Ajuns la magazin, livratorul l-a sunat pe client, care i-a cerut să depună suma de 720 lei într-un aparat de tip „Self-Pay” aflat în magazin, promițându-i că îi va returna banii la livrarea comenzii. După ce livratorul a efectuat plata, persoana necunoscută nu a mai răspuns la telefon.

În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „înșelăciune” și continuă cercetările pentru identificarea autorului.

Este al doilea caz de acest gen din ultima săptămână când livratori sunt păcăliți să depună bani la aparate self pay.


Intră acum și în grupul de