Șoferiță beată din Fălticeni a ajuns cu mașina într-un parapete de pe marginea drumului după ce a refuzat să oprească la semnalul poliției


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni au efectuat, vineri după amiaza, la ora 18:21 un semnal de oprire unui autoturism marca Ford care circula pe strada Sucevei din Fălticeni cu viteza de 71 km/h, într-o zonă cu limita de 50 km/h. Conducătoarea auto nu a respectat semnalul poliției și a continuat deplasarea, ceea ce a dus la pornirea unei urmăriri.

Autoturismul a fost găsit ulterior oprit în glisiera metalică de protecție de pe partea dreaptă a drumului, în apropierea filialei Fălticeni a Companiei de Drumuri Naționale, pe sensul de mers Fălticeni – Suceava. La volan se afla o femeie în vârstă de 49 de ani.

Polițiștii au observat că șoferița emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testată cu aparatul etilometru. Rezultatul a indicat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, aceasta a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de