Detaliile accidentului cu un motociclist rănit la Poiana Stampei: Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate motociclistului


Intră acum și în grupul de

Un motociclist a fost rănit, sâmbătă, într-un accident produs la Poiana Stampei.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă, la ora 10:13, un bărbat din comuna Poiana Stampei staționa în afara părții carosabile cu autoturismul marca VW, pe DN17 din comuna Poiana Stampei.

La un moment dat el s-a pus în mișcare fără să se asigure și nu a acordat prioritate de trecere motociclului marca TRIUMPH, condus regulamentar din direcția Bistrița spre Vatra Dornei.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului care a fost transportat cu ambulanța la C.P.U Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale.

               Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind de  negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”, iar cercetările vor fi efectuate de Compartimentul Rutier Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de