Detaliile accidentului cu doi răniți de la Șcheia: O autoutilitară a fost proiectată pe gardul unei spălătorii după ce șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbare benzii de circulație


Intră acum și în grupul de

Două persoane, o femeie și un copil, au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs la Șcheia.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 10:00, un bărbat a condus un autoturism Mazda CX-5 pe str. Aviatorului (stradă cu sens unic) din localitatea Șcheia, pe banda 1 și nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație de pe banda nr. 1 pe banda nr. 2 și  a intrat în coliziune cu un autovehicul Volkswagen LT 28 condus de un bărbat.

În urma impactului dintre autovehicule, autovehiculul Volkswagen LT 28 a fost proiectat în afara părții carosabile, pe partea stângă a străzii Aviatorului, fiind avariat gardul proprietății aparținând unei spălătorii și un branșament electric, motiv pentru care la fața locului au intervenit lucrătorii DELGAZGRID în vederea remedierii defecțiunii.

De asemenea în urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei și a unui copil pasageri în Volkswagen LT.

Aceștia au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale, fără a rămâne internați.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de