Bărbat din Șcheia reținut după ce și-a lovit fiul cu un cuțit în zona mandibulei


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați, sâmbătă seara în jurul orei 19:07 printr-un apel la 112 de către o femeie din localitate, care a raportat că o persoană sângerează.

Investigațiile efectuate au relevat faptul că, în aceeași zi, un bărbat de 71 de ani din Șcheia, i-a încredințat cardul de ajutor social fiului său, de 47 de ani, pentru a face diverse cumpărături. În jurul orelor 19:00, fiul s-a întors acasă cu o sticlă de bere, fapt ce a provocat nemulțumirea tatălui. Între cei doi a izbucnit un conflict în curtea locuinței, pe fondul consumului de alcool.

Pe parcursul altercației, tatăl a luat un cuțit de bucătărie și l-a lovit pe fiul său în zona mandibulei, provocându-i o plagă. Echipajul de poliție sosit la fața locului l-a găsit pe agresor, care a fost încătușat și s-a dovedit cooperant. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticată preliminar cu „plagă în regiunea mandibulară”.

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „violență în familie” și, în urma cercetărilor, s-a dispus reținerea agresorului pentru 24 de ore. Acesta a fost escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

De asemenea, în urma completării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, având în vedere riscul iminent. Cercetările în caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de