Un sucevean și-a umplut buzunarele cu loțiuni after shave dintr-un supermarket fără să le plătească


Intră acum și în grupul de

Un sucevean este cercetat pentru furt după ce a fost prins că a luat mai multe loțiuni after-shave dintr-un magazin și nu le-a plătit.

Astfel, sâmbătă la orele 16.52,  Secția de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către agentul de securitate la un supermaket de pe strada Calea Unirii, cu privire la faptul că a oprit după casa de marcat un bărbat care a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.

Echipajul de poliție a identificat în magazin un bărbat de 39 de ani din Suceava care a sustras din incinta magazinului patru loțiuni “after shave” în valoare totală de 120 lei.

Acesta avea produsele asupra sa, respectiv in buzunar și a trecut de casele de marcat fără să achite contravaloarea bunurilor, fiind oprit ulterior de către agentul de securitate înainte să părăsească incinta magazinului.

Bunurile în cauză a fost ridicate și predate reprezentantului magazinului care a declarat verbal faptul că societatea nu dorește să se constituie parte civilă în procesul penal pentru recuperarea prejudiciului, deoarece a fost recuperat în toatalitate, iar produsele pot fi reintroduse în circuitul comercial.

Suceveanul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a recunoscut comiterea faptei, fiind întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuare de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Secției de Poliție Burdujeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  

       


Intră acum și în grupul de