Un bărbat din Mănăstirea Humorului a murit după ce i s-a făcut rău la cules de mure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Mănăstirea Humorului a murit, duminică seara, la Spitalul Orașului Gura Humorului unde a fost adus în stop cardio-respirator de ambulanță.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, duminică după amiaza, bărbatul a mers cu fiul său în pădure, la cules de mure, iar în timp ce urcau pe drumul forestier, tatăl i-a spus fiului că nu se simte bine, respectiv că are dureri în zona pieptului și nu își poate ține echilibru, motiv pentru care s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și a ajuns în jurul orelor 17.55, la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului orășenesc Gura Humorului și se afla în stop cardio respirator, iar cu toate că s-au efectuat manevre de resuscitare, la orele 18.40 cel în cauză a decedat.

Persoana decedată era cunoscută în evidența medicului de familie cu afecțiuni medicale cardiace, iar cadavrul a fost preluat şi depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată necropsia acestuia.     

    


Intră acum și în grupul de