Sucevean beat depistat în Salcea la volanul unui autoturism aflat sub sechestru


Intră acum și în grupul de

Patrula Poliției Orașului Salcea a oprit, duminică,  un autoturism marca Ford pe raza localității Plopeni, după ce a constatat că vehiculul avea emis un sechestru auto conform bazei de date eDac.

Autoturismul, care circula din direcția Suceava către Botoșani, a fost interceptat la intersecția străzilor Aeroportului și Păcii, după ce a efectuat un viraj la stânga.

La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Suceava. În timpul verificărilor, polițiștii au observat că acesta emana halenă alcoolică, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost transportat la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge pentru determinarea exactă a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificării documentelor autoturismului, s-a confirmat că vehiculul se afla sub sechestru auto din 10 martie 2021. În consecință, a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul de recoltare a probelor biologice de sânge și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar autoturismul a fost imobilizat.


Intră acum și în grupul de