O femeie a murit la câteva ore după ce a venit din Elveția la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

O femeie din București a murit în UPU Suceava după ce a fost adusă cu ambulanța de la Câmpulung Moldovenesc unde i se făcuse rău la coborârea dintr-un autobuz care o adusese din Elveția.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată luni dimineața la ora 1:08 de Spitalul Clinic de Urgență Suceava cu privire la decesul unei femei în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU).

Victima, identificată ca fiind o femeie , din București, a fost adusă cu ambulanța la spital pe 18 august, în jurul orei 21:40, după ce a acuzat dureri și s-a simțit rău imediat ce a coborât dintr-un autobuz care o transportase din Elveția, alături de soțul și fiica sa.

Femeia a fost internată în UPU Suceava, însă, în jurul orei 00:00, starea ei s-a agravat, iar medicii nu au reușit să o salveze, decesul fiind cauzat de un stop cardio-respirator, șoc cardiogen și o sarcină oprită din evoluție, nereacționând la manevrele de resuscitare.

Cadavrul a fost depus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar ancheta este în desfășurare sub coordonarea Biroului de Investigații Criminale Suceava.


Intră acum și în grupul de