Detaliile accidentului cu doi răniți de la Vicovu de Jos: Un șofer a pătruns cu mașina pe drumul național fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Două persoane a fost rănite, luni, într-un accident rutier produs la Vicovu de Jos.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, la ora 08.35, un bărbat de 80 de ani din comuna Vicovu de Jos, conducea un autoturism AUDI pe drumul comunal neclasificat Vicovu de Jos, denumit popular ”Ulița școlii”, către DN 2H.

În intersecția cu DN 2H șoferul de 80 de ani nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP” și a efectuat viraj stânga, moment în care a fost acroșat de autoutilitara marca Iveco condusă de un bărbat de 70 ani din Vicovu de Jos, care circula pe DN 2H având direcția de deplasare dinspre centrul comunei Vicovu de Jos, către comuna Gălănești.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule și vătămarea corporală a șoferului de 70 de ani și a pasagerului din dreapta față din Audi.

Conducătorii celor două autovehicule au  fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind conduși la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de