Incident grav la o terasă din Mihoveni: Un bărbat a fost reținut pentru agresiune și port ilegal de cuțit


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a anunțat că, în data de 20 august 2024, procurorii, sprijiniți de polițiștii Secției 9 Poliția Rurală Șcheia, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat suspectat de comiterea unor infracțiuni grave. Acesta este cercetat pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Incidentul a avut loc pe terasa unui bar din satul Mihoveni, comuna Șcheia. Conform anchetei, în jurul orei 13:30, suspectul s-a apropiat de victimă având un cuțit în mână. Persoana vătămată a încercat să oprească agresiunea prinzând lama cuțitului cu mâna, dar a suferit tăieturi. Ulterior, suspectul a lovit victima cu pumnul în față, aceasta căzând și lovindu-se de mobilierul și pardoseala terasei. Actele de violență au avut loc în public, provocând teamă și indignare printre martorii oculari.

Potrivit Serviciului de Medicină Legală Suceava, leziunile victimei necesită 14-15 zile de îngrijiri medicale, dar viața acesteia nu a fost pusă în pericol.

Pe 21 august 2024, Parchetul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și plasarea inculpatului sub control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a documenta complet activitatea infracțională.


Intră acum și în grupul de