Un bărbat din Fălticeni a vrut să se arunce de pe bloc pentru că soția sa vrea să divorțeze


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Fălticeni a fost alertată, sâmbătă la prânz, printr-un apel la 112 cu privire la un incident în care un bărbat amenința că se va arunca de pe un bloc din oraș. Apelul a fost făcut de un bărbat din Fălticeni, care a sesizat că individul se afla pe acoperișul unui bloc de pe strada Victoriei.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat bărbatul în cauză, acesta fiind locatar al blocului respectiv, în vârstă de 37 de ani. Din discuțiile cu vecinii și cu persoana aflată pe acoperiș, a reieșit că gestul său disperat a fost determinat de o ceartă cu soția sa, care a avut loc în aceeași zi.

Pentru a gestiona situația, autoritățile au luat legătura cu soția bărbatului și au solicitat intervenția unui negociator din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al IPJ Suceava. După discuții îndelungate, bărbatul a fost convins să coboare de pe acoperiș și a fost condus la sediul poliției pentru evaluare.

În urma completării formularelor de evaluare a riscului, s-a stabilit că nu există un pericol iminent pentru cei implicați. Incidentul a fost cauzat de intenția soției de a divorța, aceasta fiind motivată de probleme conjugale.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni pentru o evaluare psihologică și psihiatrică, iar ulterior a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni pentru tratament de specialitate.


Intră acum și în grupul de