O suceveancă a fost păcălită cu 1150 de lei după ce a vândut online o consolă de jocuri


Intră acum și în grupul de

La data de 21 august 2024, în jurul orei 15:30, o femeie de 44 de ani din municipiul Suceava a sesizat direct Poliția Municipiului Suceava cu privire la faptul că a fost victima unei înșelăciuni.

Conform verificărilor efectuate, incidentul a avut loc în urma unui anunț postat de aceasta pe o platformă de vânzări online, prin care oferea spre vânzare o consolă de jocuri pentru suma de 1150 lei. La data de 15 august 2024, femeia a fost contactată telefonic de un potențial cumpărător, stabilindu-se detaliile privind expedierea coletului din Suceava către Constanța, prin intermediul unui easybox.

La data de 20 august 2024, în jurul orei 10:38, victima s-a prezentat la un easybox de pe strada Aleea Jupiter din Suceava, aparținând unei firme de curierat, și a depus coletul conform celor stabilite anterior. Ulterior, în aceeași zi, femeia a solicitat informații despre expedierea coletului și a aflat că destinatarul a ridicat coletul, însă nu a efectuat nicio plată, contrar înțelegerii. În încercarea de a relua legătura telefonică cu destinatarul, victima nu a reușit să obțină niciun răspuns, acesta nemaifiind disponibil.

În urma incidentului, Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune, cercetările fiind în curs pentru identificarea și tragerea la răspundere a făptașului.


Intră acum și în grupul de