Un bărbat a murit la spital după ce i s-a făcut rău la o nuntă în Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, în spital, după ce i s-a făcut rău la o nuntă.

Poliția Suceava a fost sesizată, luni la prânz, de o femeie din orașul Darabani cu privire la faptul că sâmbătă soțului său i s-a făcut rău în timp ce participa la o nuntă pe raza municipiului Suceava, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava, iar duminică acesta a decedat în unitatea spitalicească.

Potrivit datelor din anchetă, sâmbătă în jurul orelor 16:00 femeia împreună cu soțul ei ajuns la un restaurant din Suceava pentru a participa la o nuntă, iar bărbatul nu acuza dureri de niciun fel la data respectivă.

În jurul orelor 21:00 în timp ce bărbatul se afla la masă în incinta localului, i s-a făcut rău, s-a pus cu capul în poalele soției și a început să vomite, iar din depoziția soției a rezultat că aceasta devenise vânăt în zona feței. Aceasta a solicitat ajutorul celor prezenți la nuntă, astfel au intervenit o parte din nuntași care aveau pregătire medicală și au încercat să-i facă masaj cardiac. Echipajul de la ambulanță care a sosit la fața locului, i-a acordat primul ajutor, bărbatul fiind încă în viață, iar după ce l-au stabilizat, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Suceava.

Soția a plecat acasă în orașul Darabani urmând să revină a doua zi.

Duminică dimineața în jurul orelor 07:00 femeia a fost apelată de medicii spitalului care i-au comunicat că soțul său a decedat la orele 04:30. Bărbatul era cunoscut cu boli cardio-vasculare, nu era fumător și consuma alcool ocazional.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Clinic de Urgență Suceava în vederea efectuării necropsiei.


Intră acum și în grupul de